Ale

MULTIVITA MAGN.SITR+B6 GREIPPI 175MG 80 PURUTABL

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175 mg on vahva magnesiumsitraattipurutabletti urheilijoille ja kuntoilijoille. Yksi raikkaan greipin makuinen purutabletti sisältää 175 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Helposti suussa hajoavassa purutabletissa on miellyttävä rakenne, eikä se jätä jauhoista tai rakeista suutuntumaa. Tuotteen sisältämä magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta, edistää energia-aineenvaihduntaa ja tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Kaikki sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja sukraloosilla.

 

Pakkauskoko:
80 PURUTABL
Markkinoija:
Orion Oyj
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 12,00 € Normaalihinta 14,75 €
63,49 € / kg

Magnesiumin päivittäisen saannin varmistaminen. Magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta, edistää energia-aineenvaihduntaa ja tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa.

1-2 purutabl. /vrk.

Suositeltu päiväannos, 1-2 purutablettia sisältää 150-300mg magnesiumia ja 2-4mg  B6-vitamiinia.

1 tabletti sisältää 175 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia

magnesiumsitraatti, makeutusaine (sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), aromi (greippi), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), pyridoksiinihydrokloridi

Ravintolisä. Sisältää makeutusaineita. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Tuote sopii myös raskaana olevilla ja imettäville

Huoneenlämmössä, lasten ulottumattomissa, kansi tiiviisti suljettuna ja kosteudelta suojattuna parasta ennen-päiväykseen saakka.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:MULTIVITA MAGN.SITR+B6 GREIPPI 175MG 80 PURUTABL
Arvostelusi