Ale

MULTIVITA MAGN.SITR.+B6 APPELSIINI 175 MG/2 MG 80 PURUTABL

Multivita Magnesiumsitraatti+B6 175 mg on magnesiumsitraattipurutabletti. Yksi raikkaan ja hedelmäisen appelsiinin makuinen purutabletti sisältää 175 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia. Helposti suussa hajoavassa purutabletissa on miellyttävä rakenne, eikä se jätä jauhoista tai rakeista suutuntumaa. Tuotteen sisältämä magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta, edistää energia-aineenvaihduntaa ja tukee lihasten ja hermoston normaalia toimintaa.

Kaikki sarjan tuotteet sopivat myös vegaaneille. Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Makeutettu ksylitolilla, sorbitolilla ja sukraloosilla.

Pakkauskoko:
80 PURUTABL
Markkinoija:
Orion Oyj
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 12,00 € Normaalihinta 14,75 €
63,49 € / kg

Päivittäisen magnesiumin saannin varmistaminen

1-2 purutabl. / vrk.

Suositeltu päiväannos sisältää magnesiumia 175 -350 mg ja B6-vitamiinia 2-4 mg

1 purutabletti sisältää 175 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa sekä 2 mg magnesiumin imeytymistä tukevaa B6-vitamiinia.

magnesiumsitraatti, makeutusaine (sorbitoli, ksylitoli, sukraloosi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), aromi (appelsiini), pyridoksiinihydrokloridi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo)

Ravintolisä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Noudata tervettä elämäntapaa. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. Sisältää makeutusaineita. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Valmiste sopii raskaana oleville ja imettäville.

Huoneenlämmössä, kosteudelta suojattuna ja poissa lasten ulottuvilta tai näkyviltä.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:MULTIVITA MAGN.SITR.+B6 APPELSIINI 175 MG/2 MG 80 PURUTABL
Arvostelusi