Pysyvästi edullisesti meiltä!

     

    4 pulloa          14,90€

   24 pulloa         65€

Souvenaid – apua muistin tukemiseen

Souvenaid on kliininen ravintovalmiste, joka on kehitetty varhaisen Alzheimerin taudin ruokavaliohoitoon. Tiedetään, että Alzheimerin tautia sairastavien elimistöstä löytyy vähemmän tiettyjä ravintoaineita. Tällaisia ravintoaineita ovat esimerkiksi uridiini, koliini omega-3-rasvahapot jSouvenaid pullon sisältöa eräät vitamiinit. Aivojen hermoliitokset tarvitsevat rakentuakseen fosfolipidejä. Fosfolipidien muodostumiseen tarvitaan edellä mainittuja ravintoaineita. Souvenaidin tutkittu ja patentoitu Fortasyn Connect-ravintoaineyhdistelmä sisältää runsaasti juuri näitä kyseisiä ravintoaineita, jotka ovat tärkeitä aivoterveydelle.

Yksi 125 ml:n pullo Souvenaidia sisältää sen määrän ravintoaineita, jolla varmistetaan varhaista Alzheimerin tautia sairastavien ravitsemuksellisten erityistarpeiden täyttyminen.

Tuote on tarkoitettu käytettäväksi terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa.

Älä ohita muistisairauden oireita

Alzheimerin tauti on etenevä muistisairaus, jonka ensimmäinen oire on yleensä päivittäisten tapahtumien unohtuminen. Vuosien takaiset tapahtumat saatetaan sen sijaan muistaa hyvinkin tarkasti, mikä viivyttää muistihäiriön huomaamista.

Alzheimerin taudin varhaisessa vaiheessa arkiset rutiinit eivät enää suju entiseen malliin tai jäävät jatkuvasti kesken. Päivämäärät, nimet ja sovitut tapaamiset saattavat unohtua. Numeroiden kanssa toimiminen vaikeutuu, jolloin voi tulla ongelmia esimerkiksi kaupassa maksamisen kanssa. Luetusta tekstistä jää mieleen vain osa. Alzheimerin tauti etenee hitaasti ja yksilöllisesti, oireet voivat olla lieviä vuosien ajan. Oireisiin kannattaa hakea apua varhaisessa vaiheessa, koska taudin etenemistä voidaan hidastaa.

                                         Souvenaid helppo käyttää

Ohjeet ja vinkit:

  • Yksi 125 ml:n pullo päivässä
  • Juoma maistuu parhaalta kylmänä ja siitä on saatavilla kolme eri makua: mansikka, kahvi ja vanilja. Ravista hyvin ennen käyttöä!
  • Souvenaid on hyvä ottaa päivittäin samaan aikaan, jotta siitä tulee tapa. Juoman voi ottaa esimerkiksi joka aamu aamiaisen yhteydessä.
  • Älä käytä Souvenaidia, jos olet allerginen kalalle, soijalle tai maitoproteiinille.