Laitilan Ykkösapteekin logo

Meillä hoidat kaikki lääkkeisiin liittyvät asiasi vaivattomasti – olipa kyseessä reseptien uusinta, lääkkeiden yhteensopivuuden arviointi tai lääkekorvauksiin liittyvät seikat, me autamme sinua!

Apteekkimme tiloissa on helppo liikkua. Pyöräluiskat ja sähköiset ovet helpottavat sisäänpääsyä sekä Keskuskadun että Vihtorinkadun puolelta. Pysäköintitilaa on runsaasti molemmilla puolilla aivan apteekin edustalla.

 

L Ö Y D Ä T  M E I D Ä T  M Y Ö S  S O S I A A L I S E S T A  M E D I A S T A !

LAITILAN YKKÖSAPTEEKIN VERKKOKAUPPA

Pyöritämme verkkokauppaa pienestä kyläpitäjästä Laitilasta käsin. Perinteisesti Laitila tunnetaan munatuotanto- ja varhaisvihanneskeskuksena. Maaseudun rauhassa olemme nyt hautoneet koko Suomea palvelevan verkkoapteekin. Haluamme mahdollistaa sinulle, missä oletkin, lämminhenkisen, asiantuntevan ja luotettavan palvelukokemuksen.

Lähetämme tilaukset nopeasti 1-2 arkipäivän kuluttua tilauksen saapumisesta. Toimitamme lääkkeitä myös kotiin. Lue lisää kotiinkuljetuksesta täältä!.

 

 

Liity Laitilan Ykkösapteekin kanta-asiakkaaksi apteekissa

 

Saat hyvät edut, entistä joustavampaa palvelua ja erinomaisia tarjouksia. Heti kanta-asiakkaaksi liittymisen yhteydessä asiakas saa 20 % etukupongin, jonka voi käyttää yhden normaalihintaisen ihonhoito- tai vitamiinituotteen (ei lääkkeen) ostoon. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

 

APUNASI LÄÄKEHOIDOSSA

Laitilan Ykkösapteekin osaava henkilökunta auttaa sinua kaikissa lääkehoitoon liittyvässä asiassa. Voit rauhassa keskustella lääkkeistä, hoidon toteutumisesta sekä lääkevaihtoon ja lääkkeiden hintoihin liittyvistä asioista farmasistiemme kanssa.

Reseptilääkkeet saat myös tilattua vaivattomasti verkkoapteekkimme kautta.

RESEPTILÄÄKETILAUKSEEN PÄÄSET TÄSTÄ!.

LÄÄKEJÄTTEEN VASTAANOTTO

Otamme maksutta vastaan vanhentuneita ja käytöstä poistuneita lääkkeitä kotitalouksilta. Asiakkaille jo luovutettuja lääkkeitä voidaan lainsäädäntö- ja lääketurvallisuussyistä ottaa vastaan ainoastaan hävitettäväksi.

LISÄÄ LÄÄKEJÄTTEIDEN HÄVITTÄMISESTÄ VOIT LUKEA FIMEAN SIVUILTA!

LAIVA-APTEEKIN TARKASTUS

Laiva-apteekin tarkastuksen suorittaa laillistettu proviisori. Laiva-apteekkitarkastuksen palveluhinnasto on saatavissa apteekkariltamme, mikäli kiinnostuit palvelusta, ota yhteyttä apteekkiimme, puhelin 02-856518.

 

Laitilan Ykkösapteekki

Keskuskatu 11, 23800 Laitila

Apteekkari Saara Heininen
(02) 856 513